Kruche ciasto z rabarbarem i marcepanem (wegańskie, bezglutenowe)

Agata
Ciasta
14.05.2016 11:06
Kruche ciasto z rabarbarem i marcepanem (wegańskie, bezglutenowe)

Polecam ☺ SKŁADNIKI (8-10 porcji, forma 25 cm): - 1,5 porcji słodkiego kruchego ciasta z tego przepisu - 5-6 łodyg rabarbaru (ok. 500 g) - 200 g masy marcepanowej (przepis poniżej) - 3 łyżki migdałów w płatkach masa marcepanowa: - 200 g blanszowanych migdałów lub mąki migdałowej - 3-4 łyżki likieru amaretto lub 1 łyżeczka ekstraktu migdałowego (nie mylić z aromatem) - 8 łyżek ksylitolu lub brązowego cukru (najlepiej zmielonego na puder) - szczypta suszonej wanilii (opcjonalnie) (jeśli używasz migdałów w całości, najpierw zmiel je na mąkę, następnie zmiksuj wszystkie składniki na jednolitą masę: ok. 30 sekund w małym pojemniku blendera) zamiast domowej masy, możesz również użyć gotowej, wegańskiej masy marcepanowej zamiast domowej masy, możesz również użyć gotowej, wegańskiej masy marcepanowej PRZYGOTOWANIE: Przygotowujemy kruche ciasto. 500 g) - 200 g marzipan (recipe below) - 3 tbsp almond flakes Marzipan: - 200 g blanched almonds or almond flour - 3-4 tbsp amaretto liqueur or 1 tsp almond extract - 8 tbsp xylitol or brown sugar (preferably ground in to powder) - small pinch of dried vanilla (optional) (If you are using whole almonds, first grind them into flour, then blend all the ingredients for approx. Lovely combination, perfect to enjoy in rhubarb season ☺ INGREDIENTS (8-10 portions, 25 cm wide cake tin): - 1.5 portion of sweet pie crust, from this recipe - 5-6 stems of rhubarb (approx. Lovely combination, perfect to enjoy in rhubarb season ☺ INGREDIENTS (8-10 portions, 25 cm wide cake tin): Marzipan: (If you are using whole almonds, first grind them into flour, then blend all the ingredients for approx. Na podpieczony spód, rozkruszamy 3/4 masy marcepanowej, na tym układamy rabarbar a potem posypujemy całość resztą ciasta i marcepanu. Na podpieczony spód, rozkruszamy 3/4 masy marcepanowej, na tym układamy rabarbar a potem posypujemy całość resztą ciasta i marcepanu. In the middle of the baking time, add sliced almonds on top or toast them in a pan for few minutes and put on top after you bake the cake. Leave the cake on a counter for a while to cool down, before slicing. In the middle of the baking time, add sliced almonds on top or toast them in a pan for few minutes and put on top after you bake the cake. Leave the cake on a counter for a while to cool down, before slicing. W połowie pieczenia, dosypujemy na wierzchu płatki migdałów lub prażymy je na patelni i posypujemy nimi ciasto na końcu. Sprinkle 3/4 of the marzipan on top of the baked crust and cover it with pieces of rhubarb, then sprinkle it with the rest of the dough and marzipan. Sprinkle 3/4 of the marzipan on top of the baked crust and cover it with pieces of rhubarb, then sprinkle it with the rest of the dough and marzipan. 30 seconds in a small blender container) instead of homemade marzipan, you can also use ready-made vegan marzipan PREPARATION: Prepare the crust. 30 seconds in a small blender container) instead of homemade marzipan, you can also use ready-made vegan marzipan PREPARATION: Prepare the crust. Enjoy ☺ I saw the idea to combine rhubarb and marzipan in a cake on Jadłonomia blog. Smacznego ☺ I saw the idea to combine rhubarb and marzipan in a cake on Jadłonomia blog. Pierce the bottom with the fork few times so it will not rise, during baking and bake it for about 20 minutes in 180°C. Remove from the oven and cool it down. Pierce the bottom with the fork few times so it will not rise, during baking and bake it for about 20 minutes in 180°C. Remove from the oven and cool it down. VEGAN RHUBARB-MARZIPAN CAKE / TART (GLUTEN-FREE) Preheat the oven to 180 ° C and bake the cake for approx. Preheat the oven to 180 ° C and bake the cake for approx.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://foodpornveganstyle.blogspot.com/2016/05/kruche-ciasto-z-rabarbarem-i-marcepanem.html