Rolada z pstrąga ze szpinakiem FIT

Monika
Obiad
30.04.2016 23:05
Rolada z pstrąga ze szpinakiem FIT

Uważam, że z łososiem ma niewiele wspólnego, ale kiedy dorzucę do niego ulubione dodatki – w tym przypadku szpinak – i zrobię z niego potrawę niestandardową (to chyba ulubione określenie Pająka Onufrego.. Tylko dokładnie, żeby nie przebiła folii bo teraz kładziesz na niej roladkę i robisz z tej folii na niej cukierka. no… może jeszcze – wielowarstwowe – bym dodała 😉 ) to wychodzi nam coś naprawdę zjadliwego, i w sumie wyglądającego całkiem ciekawie. Pstrąg ze szpinakiem – przygotowanie Z naszej rybki musimy powyciągać ości, i zdjąć z niej skórę. Folia aluminiowa – na pewno masz ją w domu. Powinna się trzymać w tej formie ale jak się nie trzyma, to wciśnij w nią wykałaczkę. W tym czasie umyj dokładnie młode ziemniaczki, zrób w nich otwory, posmaruj delikatnie oliwą i posyp solą morską oraz tymiankiem. W tym czasie na patelni rozgrzewamy trochę oleju kokosowego, i wrzucamy czosnek a później szpinak. jest dość syty, więc jeśli nie ma tego kto z wami zjeść, bo polecam nie kupować więcej. No na pewno pstrąga – polecam TAKIEGO. ‚ Pstrąg ze szpinakiem – czego nam potrzeba? Opakowujesz naszą rybkę szczelnie, bo wrzucisz ją do wrządej wody na jakieś 25 minut. Wyjmujemy wszystko jak jest już gotowe, układamy na talerzu i podajem w towarzystwie warzyw.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://milionsposobow.pl/pstrag-ze-szpinakiem-roladzie/