Tagliatelle z chilli, czosnkiem i bobem

Kami
Makarony
20.04.2016 8:50
Tagliatelle z chilli, czosnkiem i bobem

W ogóle staraj się eksperymentować ze skórką tego cytrusa, bo bardzo odświeża dania i potrafi dosyć nudny kotlet albo warzywo podkręcić tak, że wydaje się, że jesz coś całkiem nowego. Dlatego, żeby zadowolić eksperymentatorów kulinarnych, ale i tych co kurczowo trzymają się oryginału, wróciłam do papryczki chili i pominęłam koperek oraz bułkę tartą. Jeden z najszybszych sposobów na pyszne danie - aromatyczny czosnek, raźna papryczka chili, aromatyczna oliwa i długie nitki spaghetti. Pewnie Włosi obruszyliby się na takie dictum, bo oni bardzo ortodoksyjnie podchodzą do swoich dań.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.mniammniam.com/Tagliatelle_z_chilli__czosnkiem_i_bobem-21188p.html