Krem z czerwonej soczewicy z marchewką

Monika
Zupy
13.04.2016 19:33
Krem z czerwonej soczewicy z marchewką

składniki: 1,7 l bulionu drobiowego 1 duża cebula 3 średnie marchewki (ok 250 g) 1 szklanka czerwonej soczewicy (szklanka o pojemności 250 ml) tymianek zioła włoskie 1,7 l bulionu drobiowego 1 duża cebula 3 średnie marchewki (ok 250 g) 1 szklanka czerwonej soczewicy (szklanka o pojemności 250 ml) tymianek zioła włoskie Gotować aż warzywa będą aldente ok 10-15 minut. Gdy już soczewica i warzywa się ugotują zestawić garnek z ognia. Gdyby zupa była za gęsta można dolać bulionu.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://moniamieszaigotuje.blogspot.com/2016/04/krem-z-czerwonej-soczewicy-z-marchewka.html