Jajka faszerowane pastą z soczewicy i ćwikły

Małgorzata
Przekąski
31.03.2016 18:06
Jajka faszerowane pastą z soczewicy i ćwikły

Składniki 10 jajek 1 puszka Soczewicy Gotowanej na Parze firmy Bonduelle 2-3 łyżeczki Ćwikły z Piekła Rodem 1 łyżka oleju 1 łyżka majonezu 1 łyżka posiekanego szczypiorku sól himalajska pieprz papryka słodka w proszku sos sojowy 1. Ja użyłam cieciorki, kukurydzy, kawałka pora i majonezu wymieszanego z młodym jęczmieniem w proszku. 2. Umieszczamy je w malakserze razem z opłukaną soczewicą, ćwikłą, olejem, majonezem i szczypiorkiem. 3. Doprawiamy według uznania sola, pieprzem, papryką w proszku i sosem sojowym. 5. Gotową pastę przekładamy do dekoratora i wyciskamy w miejsca po żółtkach.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://fiolkowakuchniamalgorzaty.wordpress.com/2016/03/31/jajka-faszerowane-pasta-z-soczewicy-i-cwikly/

Fiołkowa Kuchnia Małgorzaty

Małgorzata

facebook