Pieczeń rzymska nadziewana sałatką jajeczną

Kasia
Obiad
19.03.2016 12:04
Pieczeń rzymska nadziewana sałatką jajeczną

Składniki: 1 kg mięsa mielonego (ja używam łopatki) 2 ząbki czosnku sól ,pieprz,majeranek, czerstwa bułka, cebula, 4 jajka na tardo+jedno surowe garść posiekanej pietruszki łyżka majonezu, 100g masła bułka tarta Przygotowanie: bułkę namaczamy w wodzie lub mleku,odciskamy. Pieczeń rzymską bardzo lubię,często robię ją na obiad ,ale tym razem zrobiłam ją całkiem inaczej-nadziałam ją sałatką z jajek.wyszła naprawdę smaczna i całkiem inna-fajny pomysł na Wielkanoc

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://swojskiejedzonko.blogspot.com/2016/03/pieczen-rzymska-nadziewana-saatka.html