Curry z warzywami

Anna
Fit
24.01.2016 19:14
Curry z warzywami

½ puszki cieciorki 1 łyżeczka curry (używam Kamis) 1 łyżeczka kurkumy szczypta cayenne ½ łyżeczki kolendry opcjonalnie ½ łyżki mąki ziemniaczanej (skrobi) 1 łyżka oleju rzepakowego sól pieprz Przygotowanie: - Warzywa podsmażyć na łyżce oleju kilka minut. Ps. Pamiętacie o Gotowaniu za Głosowanie? 500g mrożonych warzyw (kalafior, brokuł i marchewka) ½ puszki mleka kokosowego (200 ml) - Sos zagęścić mąką ziemniaczaną rozrobioną w wodzie (opcjonalnie). - Pod koniec duszenia dodać cieciorkę odsączoną z wody.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://fabrykapomyslow50.blogspot.com/2015/11/curry-z-warzywami-i-cieciorka.html