Wegańskie kotlety meksykańskie z komosy ryżowej i fasoli (pieczone)

Agata
Fit
14.01.2016 13:27
Wegańskie kotlety meksykańskie z komosy ryżowej i fasoli (pieczone)

Kotleciki są pieczone, dzięki czemu są lżejsze, a podane z dużą ilością świeżych dodatków w tortilli lub burgerowej bułce, tworzą pyszny, charakterny i bardzo pożywny posiłek. Ale, że nie dzieliłam się nim jeszcze na blogu, to dziś to nadrabiam ;) To bardzo fajne i smaczne kotleciki, które zrobione są w stylu meksykańskim. Ten przepis pojawił się już jakiś czas temu na portalu Hello zdrowie, w ramach mojej mini serii receptur na wege mielone.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://foodpornveganstyle.blogspot.com/2016/01/weganskie-pieczone-kotlety-w-stylu.html