Surówka z kiszonej kapusty

Anna
Sałatki
08.01.2016 18:38
Surówka z kiszonej kapusty

Przecież to bomba witaminowa i wspaniały dodatek do wielu dań:ryby,krokiety,tłuste mięsa itd,itp Zapraszam więc po moją wersję surówki Składniki: - 300 g kiszonej kapusty - 2 średnie marchewki - 1 cebula (u mnie akurat czerwona) - sól,pieprz - ok 1 łyżeczka cukru - natka pietruszki,ewent kminek - 3-4 łyżki oliwy Kiszoną kapustę odcisnąć z nadmiaru soku i posiekać wg uznania. Marchewkę obrać,zetrzeć na tarce o grubych oczkach,cebulę posiekać w drobną kostkę,natkę również. Właściwie nie możemy się bez niej obejść i dwa razy w tygodniu musi być.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://jaworskaanna7.blogspot.com/2016/01/surowka-z-kiszonej-kapusty.html

Niespełnione zdolności kulinarne

Anna