kurczak yakitori

Beata
Obiad
01.01.2016 0:46
kurczak yakitori

Składniki 2 podwójne piersi z kurczaka 3 łyżki sosu teriyaki 2 łyżki sosu sojowego 1 ząbek czosnku 1/4 łyżeczki imbiru 1 łyżka sezamu Po tym czasie na patyczki do szaszłyków nabijać mięso i grillować na patelni grillowej aż mięso będzie miękkie i kleiste. Sos teriyaki, sos sojowy, imbir, i przeciśnięty przez praskę czosnek wymieszać dokładnie i połączyć z mięsem, aby całe było pokryte zalewą. Żeby ten rok był jeszcze lepszy niż poprzedni, a przede wszystkim dużo, dużo zdrowia, bo ono chyba jest najważniejsze.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://smakiuczucie.blogspot.com/2016/01/kurczak-yakitori.html

smak i uczucie

Beata