Szynka pieczona w piwie

Małgorzata
Przekąski
16.12.2015 8:52
Szynka pieczona w piwie

1 kg szynki wieprzowej 3 łyżki musztardy delikatesowej 3 łyżki suszonego majeranku 2 ząbki czosnku 3 łyżki oleju 1 łyżka octu balsamicznego 1 łyżeczka pieprzu 1 łyżka płynnego miodu 3/4 szklanki piwa PRZYGOTOWANIE Wstawiamy zamknięty rękaw do naczynia żaroodpornego lub blaszki i pieczemy przez godzinę w piekarniku nagrzanym do 200 stopni. Wszystkie składniki marynaty (oprócz piwa) mieszamy i zalewamy mięso.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://mojekuchennerewelacje.blogspot.com/2015/03/szynka-pieczona-w-piwie.html
Moje Kuchenne Rewelacje

Moje Kuchenne Rewelacje

Małgorzata