Dziki łosoś z piekarnika

Ewelina
Obiad
26.11.2015 11:41
Dziki łosoś z piekarnika

Składniki: - łosoś w całości - pół pomarańczy - 1 limonka - sól, pieprz - pęczek koperku - dwa ząbki czosnku (może być granulowany) - cebula - Rybę oczyścić, można odciąć głowę lub zrobić to po upieczeniu. - Pomarańcze, limonkę, cebulę, czosnek pokroić w średniej grubości plastry. Powinno jej być tyle, aby po owinięciu ryby można było zostawić troszkę miejsca w tej,, kieszonce,, z folii na powietrze. - Pieczemy w piekarniku 180C przez 35-40 min. Smacznego! Ps Tak szybko znika z talerzy, że nie zdążyłam zrobić zdjęcia po upieczeniu ;)

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://tagebuchpopolsku.blogspot.de/2015/11/dziki-osos-w-caosci-z-piekarnika.html