Pasta z makreli, jajek, ogórków i cebuli.

Joanna
Śniadania
28.09.2015 18:43
Pasta z makreli, jajek, ogórków i cebuli.

Serdecznie polecam, warto poświecić chwile na przygotowanie, bo kanapki ze świeżego chrupiącego chleba z tą pastą smakują wyśmienicie ;) Składniki: - 1 wędzona makrela - 2 ogórki kiszone - 1 cebula - 2 jajka - 1 łyżka majonezu - 2 łyżki śmietankowego serka kanapkowego - pieprz Przygotowanie: Jajka gotujemy na twardo. Lubię domowe pasty kanapkowe, a szczególnie z wędzonej makreli, dlatego to już druga wersja takiej pasty na blogu. Ugotowane jajka obieramy ze skorupki, kroimy w drobną kostkę, wkładamy do miseczki, dodajemy majonez oraz serek i doprawiamy pieprzem.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://symfoniasmakowa.blogspot.com/2015/09/pasta-z-makreli-jajek-ogorkow-i-cebuli.html