ZIEMNIAKI FASZEROWANE TWAROGIEM

Justyna
Obiad
05.08.2015 18:11
ZIEMNIAKI FASZEROWANE TWAROGIEM

Składniki: - 5-6 średnich ziemniaków - 250 g twarogu - ok 100 ml śmietany 18% - spora cebula - 2 pętka dobrej kiełbasy - pęczek koperku - sól, pieprz Przygotowanie Ziemniaki dokładnie szorujemy i gotujemy w mundurkach, aż będą miękkie, ale nierozpadające się. Ziemniaki układamy na blaszce i pieczemy w piekarniku w temp 180 C przez około 30 min, aż ser się lekko zarumieni. Ziemniaki faszerowane białym serem z cebulką i kiełbasą zagoszczą na stałe w moim menu. Nie spodziewałam się, że taka zwykła potrawa okaże się tak pyszna 😉

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://e-przepisykulinarne.pl/2015/08/ziemniaki-faszerowane-twarogiem/