Pudding chia z miąższem młodego kokosa i mango

Szara
Śniadania
26.04.2015 7:21
Pudding chia z miąższem młodego kokosa i mango

Pudding came out delicate in flavor, but also sweet and fruity, thanks to mango and goji. INGREDIENTS (1 serving): - meat from 1 young coconut (about 1/3 C) - 1/2 cup filtered water - 2 tbsp chia seeds - 1/2 small mango - 1 tbsp dried, goji berries - 1 tsp favorite sweetener - a little bit of grated lime zest (optional) PREPARATION: Place young coconut meat in a blender cup, add water and mix well (to see how to open the coconut, look on the picture above). Polecam SKŁADNIKI (1 porcja): - miąższ z 1 młodego kokosa (ok. 1/3 szklanki) - 1/2 szklanki filtrowanej wody - 2 łyżki nasion chia - 1/2 małego mango - 1 łyżka jagód goji - 1 łyżeczka ulubionego syropu słodzącego lub cukru - odrobina startej skórki z limonki JAK ROZŁUPAĆ MŁODEGO KOKOSA? There was not a lot of it. After tasting, I knew it would be nice to prepare something with it. Immediately I thought, about chia pudding, which I eat a lot recently. I love these little seeds, their glutinous nature and consistency ;) Did you know that one tablespoon covers 111% of our daily need for omega 3 acids? There was not a lot of it. After tasting, I knew it would be nice to prepare something with it. Immediately I thought, about chia pudding, which I eat a lot recently. I love these little seeds, their glutinous nature and consistency ;) Did you know that one tablespoon covers 111% of our daily need for omega 3 acids? Uwielbiam te małe nasionka, ich glutowatą naturę i konsystencję ;) Wiedzieliście, że jedna ich łyżka pokrywa w 111% nasze dziennie zapotrzebowanie na kwasy Omega 3? Udało mi się w końcu spróbować młodego kokosa, którego o dziwo znalazłam w swoim pobliskim sklepie, potrafi on czasami zaskakiwać takimi nowinkami. Nie było go tam zbyt dużo, może to taka odmiana, bo zawsze mi się wydawało, że w środku jest go więcej. CHIA PUDDING WITH YOUNG COCONUT MEAT AND MANGO Na myśl od razu przyszedł mi pudding chia, którym ostatnio się zajadam. Pudding wyszedł delikatny w smaku, ale też słodki i owocowy, dzięki mango i goji. It does not have too much in common with the traditional taste of coconut milk or dessicated coconut, but it is extraordinary. Similar with the meat inside. Potem, jeśli Wasz nóż jest wystarczająco ostry, możecie ściąć w poprzek czubek skorupy, lub pomóc sobie młotkiem i przeciąć go wzdłuż. Pudding came out delicate in flavor, but also sweet and fruity, thanks to mango and goji. Smacznego ☺ I finally got to try the young coconut, which to my surprise I found in my local shop, it can sometimes surprise me with such novelties. Nie ma ona za dużo wspólnego z tradycyjnym smakiem mleka kokosowego czy wiórek, ale jest niezwykła. Woda, którą z niego wypiłam była niesamowicie pyszna, jak to ktoś ładnie określił na facebooku ambrozja. Zakrywamy i odkładamy do lodówki na minimum 2 godziny, a najlepiej na całą noc.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://foodpornveganstyle.blogspot.com/2015/04/pudding-chia-z-miazszem-modego-kokosa-i.html