Torcik na zimno z brzoskwiniami

Magdalena
Ciasta
08.04.2015 19:06
Torcik na zimno z brzoskwiniami

Zapraszam też do poczytania Dekalogu zdrowego żywienia i prostych przepisów na zdrowe posiłki KLIK biszkopty okrągłe galaretki rubinowa + 300 ml wody 1 kg mielonego sera ( najlepszy Pilos z KLIK ) 3 galaretki agrestowe + 300 ml wody 300 ml śmietanki 30% 2 galaretki truskawkowe+ 500 ml wody brzoskwinie z puszki Przygotowuję galaretki, rubinową rozpuszczam w 300 ml wrzącej wody, 3 agrestowe także w 300 ml, natomiast 2 truskawkowe w 500 ml. Po ciężkim jedzeniu nie mamy ochoty nawet patrzeć na jedzenie, dlatego wybrałam dla Was lekki, kolorowy torcik na zimno , ucieszy oko i podniebienie, jest przepyszny i mega łatwy w wykonaniu:) Serowa i śmietanowa masa, połączona z galaretkami, tworzy idealną całość, polecam , nie pożałujcie;) Ser przekładam do misy miksera i miksuję, dodaję zimne i lekko tężejące galaretki agrestowe, szybko wykładam na biszkopty ( masa błyskawicznie zastyga)

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://takietampichcenie.blogspot.com/2015/04/torcik-na-zimno-z-brzoskwiniami.html