Keto focaccia ze szparagami i pomidorami (Paleo, LowCarb)

Paulina
Przekąski
19.05.2020 8:15
Keto focaccia ze szparagami i pomidorami (Paleo, LowCarb)

😀 Chociaż nie ukrywam, że chętnie wybrałabym się w taką wycieczkę sentymentalną po dawnych kątach i smakach… 🙂 Keto focaccia ze szparagami i pomidorkami Keto focaccia ze szparagami, czyli keto podróż do Apulii Na razie, zwłaszcza w aktualnych okolicznościach związanych z epidemią, szybko się nigdzie nie udam. Miałam właśnie zamiar napisać, że jest to mój ulubiony rodzaj kuchni, który jednak – ze względu na rodzaj stosowanej diety – nie jest przeze mnie szeroko stosowany… Jednak równie mocno lubię smaki azjatyckie i różne inne, których dokładnego pochodzenia nawet nie znam… 🙂 Focaccia lniana ze szparagami i pomidorkami Wspomnienia kulinarne wiecznie żywe Włochy to jednak mekka smakoszy. Podczas mojego półrocznego pobytu na południu Włoch, w regionie Apulia miałam okazję zapoznać się z wieloma pysznościami, które serwowane są zwyczajowo w tej części kraju. 🙂 Po głębszym zastanowieniu dochodzę bowiem do wniosku, że nie jestem w stanie wskazać jednego zakątka globu, który pod względem kulinarnym najbardziej przypadł mi do gustu. Bo mi bardzo! 😀 Jeśli podobają Wam się treści prezentowane na moim blogu i chcecie okazać wsparcie dla mojej działalności, to zachęcam do postawienia mi wirtualnej kawy za pomocą poniższego przycisku Fakt, że kuchnia śródziemnomorska jest najbliższa mojemu sercu ze względu na liczne z nią spotkania, walory zdrowotne, prostotę i dostęp do świeżych produktów. Oba smakołyki przygotowywane na bazie mąki pszennej i drożdży nie są obecnie w zasięgu moich możliwości… Może to i dobrze więc, że moje aktualne miejsce stałego pobytu znajduje się jakieś kilka tysięcy kilometrów od miejsca ich wytwarzania… 🙂 Podoba Wam się taka keto focaccia ze szparagami i pomidorkami?

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://moderncavegirl.pl/recipe/keto-focaccia-ze-szparagami-i-pomidorami/