Jajka w majonezie z rzeżuchą

Agata
Wielkanoc
04.04.2020 12:26
Jajka w majonezie z rzeżuchą

Jajka w majonezie z rzeżuchą Czas przygotowania: 20 minut Składniki: 4 jajka ugotowane na twardo 3-4 łyżki majonezu rzeżucha sól pieprz Wykonanie: Jajka w majonezie z rzeżuchą, to najprostszy sposób na podanie jajek na wielkanocny stół. Na blogu znajdziecie także inne pomysły na jajka: Z 4 połówek wyjmujemy żółtka, rozcieramy je z odrobiną majonezu, solą i pieprzem. Wszystkie jajka układamy na talerzu, solimy i posypujemy świeżo zmielonym pieprzem. Jajka w majonezie z rzeżuchą

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2020/04/jajka-z-rzezucha.html