TACOS

Agnieszka
Przekąski
05.01.2019 15:38
TACOS

Farsz - 300 g mielonej wołowiny - 2 ząbki czosnku - 2 łyżki oliwy - 1 cebula - 1/2 papryczki chili - 100 g kukurydzy z puszki - 100 g czerwonej fasoli z puszki - puszka krojonych pomidorów - 100 g pomidorków koktajlowych - sok z ½ limonki - 100 g żółtego ser Przyprawy - szczypta kuminu - 1 łyżeczka słodkiej papryki - szczypta mielonej kolendry - pieprz, sól Na oliwie podsmaż posiekaną cebulę,czosnek i wołowinę. Każdy krążek powieś na kratce z piekarnika, zepnij wykałaczką tak aby powstała łódeczka – piecz ok. 15 minut w temp. 190 st. C. Do każdej łódeczki nałóż ciepły farsz, posyp startym serem i cóż…..

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://kolorowygarnek.wordpress.com/2019/01/05/tacos/