Zapiekane kanapki z paluszkami rybnymi i mozzarellą

Malgorzata
Obiad
03.12.2018 9:19
Zapiekane kanapki z paluszkami rybnymi i mozzarellą

Składniki: 4 paluszki rybne od FRoSTY , przygotowane zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu 2 bułki, przekrojone na pół i opieczone w tosterze lub piekarniku 4 łyżki sosu do pizzy lub innego gotowego pomidorowego 1/2 szklanki startej mozzarelli Przygotowanie: Rozsmaruj 1 łyżkę sosu pomidorowego na każdej połówce bułki. Ano dlatego, że mają doskonały skład: 65% filetów z białych ryb, z certyfikowanych łowisk MSC, zamrażanych jeszcze na pokładzie kutra rybackiego, 15% panierki składającej się z mąki pszennej, soli, papryki, kurkumy i drożdży, oleju słonecznikowego, i skrobi ziemniaczanej. Pyszne i chrupiące bułki z sosem pomidorowym, paluszkami rybnymi zapieczone pod ciągnącą warstwą mozzarelli z pewnością sprawdzą się na kolację jak i na pożywne śniadanie. English version Fish sticks and mozzarella toasts (4 toasts) Ingredients: 4 FRoSTY Fish Sticks, cooked according to package directions 2 buns, halved and toasted 4 tbsp pizza or tomato sauce 1/2 cup shredded mozzarella cheese Preparation: Przekrój każdy paluszek rybny na 3 części i ułóż je na sosie pomidorowym. Scroll down for recipe in English Zapiekane kanapki z paluszkami rybnymi i mozzarellą (4 tosty)

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://karmelowy.pl/zapiekane-kanapki-z-paluszkami-rybnymi-i-mozzarella-fish-sticks-and-mozzarella-toasts/