Pstrąg tęczowy pieczony z warzywami w maśle

Obiad
04.11.2018 13:54
Pstrąg tęczowy pieczony z warzywami w maśle

Wkładamy do środka po jednym krążku cytryny przekrojonym na połówki, po jednym ząbku czosnku pokrojonym na plasterki oraz po gałązce rozmarynu. Składniki: 4 pstrągi 450 g mieszanki mrożonych warzyw 100 g masła 1 cytryna 4 ząbki czosnku 4 gałązki rozmarynu 1/2 papryczki pepperoni sól, pieprz ziołowy Sposób wykonania: Warzywa rozmrażamy. Po tym czasie wykładamy pozostałą część masła i zapiekamy przez 10 minut w 180°C. Masło kroimy na małe kawałki i 1/3 jego części rozkładamy równomiernie na rybach i warzywach.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://qchniapoprostu.blogspot.com/2018/11/pstrag-teczowy-pieczony-z-warzywami-w_4.html