Makaron z tuńczykiem, serem i warzywami

Katarzyna
Makarony
11.08.2018 18:13
Makaron z tuńczykiem, serem i warzywami

W taką pogodę oczywiście gorące dania i napoje nie chętnie są spożywane, dlatego dziś mam dla Was propozycję dania na obiad lub kolacja idealną na zimno. ▪ 100 g sera żółtego ▪ 100 g brokuła ▪ 100 g pomidorków koktajlowych Wartości odżywcze 1 porcji: 537 kcal B 33 g W 49 g T 22 g Składniki na 2 porcję: Polecam przepis na NALEŚNIKOWE WRAPY Z KURCZAKIEM, które również idealnie sprawdzą się na obiad w upalne dni. Przygotowanie: 15 minut Koszt: Tanie Upały nie odstępują nas na krok, w cieniu 29 stopni, ale ja nie narzekam. ▪ 140 g makaronu ▪ 1 puszka tuńczyka (130 g) Wybór warzyw tutaj nie jest ściśle określony, możecie dać inne swoje ulubione warzywa a tuńczyka zamienić na mięso.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.zdrowo-i-aktywnie.pl/2018/08/makaron-z-tunczykiem-serem-i-warzywami.html