Tradycyjna surówka z młodej kapusty

Agata
Sałatki
26.06.2018 17:17
Tradycyjna surówka z młodej kapusty

Czas przygotowania: 20 minut Składniki: - 1 główka kapusty - 1 marchewka - sok z cytryny - sól himalajska - czarny pieprz - 1/2 łyżeczki cukru - olej rzepakowy - 3 łyżki posiekanego koperku Wykonanie: Z kapusty usuwamy głąb i drobno ją szatkujemy. Surówka z młodej kapusty z dodatkiem startej marchewki i sporej ilości koperku, to moje ukochane czerwcowe danie. Wlewamy sok z cytryny, dodajemy pieprz, cukier i olej, dodatkowo solimy, jeśli jest taka potrzeba. Tradycyjna surówka z młodej kapusty

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2018/06/tradycyjna-surowka-z-mlodej-kapusty.html
Kulinarne przygody Gatity

Kulinarne przygody Gatity

Agata

facebook

instagram