Gulasz z indyka z pieczarkami i papryką

Karol
Obiad
18.04.2018 8:41
Gulasz z indyka z pieczarkami i papryką

Jeśli zdecydujesz się wykonać przepis na: Gulasz z indyka z pieczarkami i papryką wg. mojej propozycji, będę wdzięczny, jeśli podzielisz się z innymi opinią na jego temat oraz zrobisz zdjęcie wykonej potrawy i prześlesz je na mój adres e-mail, możesz liczyć na to, że opublikuję je w galerii pod przepisem. Jeśli chcesz poznać to urządzenie zapraszam na stronę, na której znajdziesz więcej informacji na ten temat: A jeśli szukacie pomysłu na wege gulasz z cukinii zajrzyjcie do Magdy Wasze zdjęcia Cebulę kroimy w piórka, pomidory sparzamy wrzątkiem i obieramy ze skóry i kroimy w drobną kostkę, a paprykę oczyszczamy z gniazd i kroimy w większe kawałki. - Mięso smażymy na rumiano z każdej strony, dodajemy cebulę, przeciśnięty przez praskę czosnek, pokrojone w plasterki pieczarki i smażymy aż zmiękną mieszając co jakiś czas. Potrzebne składniki - 600 g mięsa z uda indyka - 1 czerwona papryka - 8 średnich pieczarek - 1 cebula - 2 ząbki - 4 pomidory - olej do smażenia - tymianek (bazylia) - papryka słodka i ostra w proszku - sól i pieprz

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://kosapopatelni.pl/gulasz-z-indyka-z-pieczarkami-i-papryka/