DIETETYCZNA PASCHA

Magdalena
Wielkanoc
26.03.2018 22:53
DIETETYCZNA PASCHA

Aby je otrzymać wstąp do najbliższego Centrum Naturhouse na bezpłatną konsultację dietetyczną lub umów się poprzez formularz online 😊 - 500 g sera białego półtłustego - 100 g jogurtu greckiego - 3 łyżki płynnego miodu - 4 łyżki wiórek kokosowych - 50 g migdałów - 50 g orzechów laskowych - 50 g orzechów włoskich - 4-5 szt. suszonych daktyli - garść suszonej żurawiny - skórka z 1/2 cytyny - 2 łyżki soku z cytyny Wykonanie: Ser biały mielimy trzykrotnie lub blendujemy na gładką masę. Specjaliści z Naturhouse specjalnie na święta przygotowali cenne porady Lekkie Świętowanie na temat zdrowego odżywiania w święta, a także liczne przepisy na niskokaloryczne i smaczne potrawy świąteczne. Specjaliści z Naturhouse specjalnie na święta przygotowali cenne porady Lekkie Świętowanie na temat zdrowego odżywiania w święta, a także liczne przepisy na niskokaloryczne i smaczne potrawy świąteczne. Tradycyjna pascha należy jednak do dość kalorycznych deserów i wiele osób będących na diecie lub dbających o swoją linię rezygnuje z jej przygotowania. Na talerz kładziemy ciężki przedmiot, np. książkę i wkładamy do lodówki na kilka godzin, a najlepiej na całą noc. Dietetyczna pascha Pascha to tradycyjny deser wielkanocny, przygotowywany z twarogu, śmietany z dodatkiem masła, żółtek, cukru oraz bakalii. Aby je otrzymać wstąp do najbliższego Centrum Naturhouse na bezpłatną konsultację dietetyczną lub umów się poprzez formularz online 😊 Składniki: Wykonanie: * Następnego dnia paschę wykładamy na talerz i zdobimy ( u mnie: migdały i skórka z pomarańczy). * Bo można przygotować paschę w wersji dietetycznej... bez śmietany, masła, żółtek i cukru, a twaróg tłusty zamienić na półtłusty. Tak naprawdę, wiele tradycyjnych dań wielkanocnych należy do kalorycznych i często podczas świąt zaniedbujemy swoją dietę. Tak naprawdę, wiele tradycyjnych dań wielkanocnych należy do kalorycznych i często podczas świąt zaniedbujemy swoją dietę. Do masy serowej dodajemy posiekane orzechy, migdały, daktyle, żurawinę, wiórki kokosowe oraz skórkę i sok z cytryny.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.kuchniamagdaleny.pl/2018/03/dietetyczna-pascha.html