Pstrąg pieczony z masłem chili i warzywami

Małgorzata
Fit
02.02.2018 8:59
Pstrąg pieczony z masłem chili i warzywami

Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku oraz śledzenia na Instagramie piątek, 2 lutego 2018 Pstrąg pieczony z masłem chili i warzywami Autor: Małgorzata Chyla o 08:40:00 Etykiety: fit, obiad, pieczona ryba, pstrąg, pstrąg pieczony, pstrąg przepisy, pstrąg z warzywami, ryba, ryba pieczona, ryba z warzywami, warzywa, zdrowo Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom) Przepis z Kwestii Smaku z moimi małymi zmianami - pod nasze podniebienia - bardzo smacznie polecam! SKŁADNIKI (dla 4 osób) 4 świeże wypatroszone pstrągi 750 g mrożonych warzyw (np. brokuł, kalafior, mini marchewki) sól, pieprz, świeży rozmaryn (z braku laku suszony też się nada :)) cytryna 8 ząbków czosnku Masło chili: 60 g masła 1 mała papryczka chili 2 łyżki posiekanej natki pietruszki ząbek czosnku sól i pieprz PRZYGOTOWANIE Warzywa rozmrażamy, mieszamy z 2 łyżkami oliwy i doprawiamy solą i pieprzem. Ryby myjemy, osuszamy i nacinamy z jednej strony w 4-5 miejscach. Podajemy ryby z warzywami i polewamy resztą masła.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://mojekuchennerewelacje.blogspot.com/2018/02/pstrag-pieczony-z-masem-chili-i.html