Bagietka czosnkowa

Bernadeta
Śniadania
18.01.2018 23:04
Bagietka czosnkowa

Bagietki czosnkowe 2 bagietki (takie krótsze) lub bułki paryskie 8 łyżeczek masła 2 ząbki czosnku łyżeczka czosnku niedźwiedziego drobno starty ser Masło utrzeć z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Pewnie nie... a przecież to prosta rzecz, którą z łatwością przygotujecie na kolacje dla całej rodziny i będzie to tańsza wersja niż te kupne. Zapiekać w 200 st w piekarniku ok. 8-10 minut aż wierzch się zarumieni. Czy zdarza się wam w sklepach kupować gotowe bagietki czosnkowe? Pewnie tak... a czy próbowaliście zrobić takie bagietki sami w domu?

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.mojkulinarnypamietnik.pl/2016/07/bagietki-czosnkowe.html
Bernika-mój kulinarny pamiętnik

Bernika-mój kulinarny pamiętnik

Bernadeta