Sałatka z kapusty pekińskiej z kiszonym ogórkiem (dieta dr. Ewy Dąbrowskiej)

Agata
Fit
11.01.2018 18:47
Sałatka z kapusty pekińskiej z kiszonym ogórkiem (dieta dr. Ewy Dąbrowskiej)

Na blogu znajdziecie też przepisy na inne dania przygotowane zgodnie z zasadami diety dr.Dabrowskiej: - ryż z kalafiora z marchewką - wegański wywar warzywny - zupę z kiszonych ogórków - grillowaną cukinię z warzywami po grecku - sałatkę z cykorii z kiszonym burakiem - surówkę z kiszonej kapusty z granatem - frytki z dyni piżmowej - zielony koktajl z grejpfrutem - zielony koktajl ze szpinakiem, ogórkiem i miętą - zielony koktajl z kiwi i grejpfrutem - zakwas z buraków - sok z kiszonych buraków z marchewką i jabłkiem - sok z kiszonych buraków Czas przygotowania: 15 minut Składniki: - 1/2 fioletowej średniej kapusty pekińskiej - 1 marchewka - 1 kwaśne jabłko - 2 spore kiszone ogórki - sól morska lub himalajska - pieprz - opcjonalnie sok z cytryny Wykonanie: Kapustę kroimy w cienkie paski, marchewkę i jabłko obieramy ze skórki i ścieramy na grubej tarce warzywnej. Sałatka z kapusty pekińskiej z kiszonym ogórkiem (dieta dr Ewy Dąbrowskiej) Sałaka z kapusty pekińskiej z kiszonym ogórkiem (dieta dr Ewy Dąbrowskiej) Natomiast jeśli nie jesteście w trakcie postu również przygotujcie po prostu Wasza sałatkę z dodatkiem szczypty cukru i kilku łyżeczek oleju rzepakowego tłoczonego na zimno. Jeśli ogórki są za mało kwaśne do sałatki dodajemy sok z cytryny.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2018/01/salatka-z-kapusty-pekinskiej-z-kiszonym.html