Krem marchewkowy z imbirem

Katarzyna
Zupy
13.10.2017 12:48
Krem marchewkowy z imbirem

bulionu cebula 2 cm świeżego imbiru pomarańcza łyżeczka kurkumy śmietana grzanki 2 łyżki masła sól, pieprz - Warzywa pokroić na plasterki lub kawałki, imbir zetrzeć. Sycąca, lekko pikantna marchewkowa zupa krem z dodatkiem aromatycznego imbiru to bogate źródło witamin, a przede wszystkim beta karotenu. Składniki na 2 porcje: 4 duże marchewki pietruszka duży ziemniak 2 szkl. - Na maśle zeszklić cebulę, dodać pokrojone warzywa i całość dusić kilka minut.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://wyzwaniakuchenne.blogspot.com/2016/06/krem-marchewkowy-z-imbirem.html
Wyzwania Kuchenne

Wyzwania Kuchenne

Katarzyna

facebook

instagram