najlepszy krem z pieczonych pomidorów z karmelizowanym czosnkiem

Zielony Środek
Zupy
06.10.2015 12:09
najlepszy krem z pieczonych pomidorów z karmelizowanym czosnkiem

Duże znaczenie będzie miał też oczywiście bulion, jeśli użyjemy kostki rosołowej, na pewno nie uzyskamy tak dobrego efektu, jak w przypadku tego domowego. Tak upieczony nabiera głębi, traci swą moc i jest tak dobry, że chętnie jadłabym całą główkę rozsmarowaną na świeżej bagietce. Przejdź prosto do przepisu Karmelizowanego czosnku nie należy się bać, niektórzy mogą pomyśleć, że skoro brązowy, pewnie jest gorzki. Ale jednak, kilka małych sztuczek powoduje, że zwykła zupa staje się niezwykłym doznaniem dla kubeczków smakowych.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://zielonysrodek.pl/krem-z-pieczonych-pomidorow/

Zielony Środek