Sałatka jajeczno-pieczarkowa

Kasia
Śniadania
30.03.2015 16:30
Sałatka jajeczno-pieczarkowa

Składniki

250G PIECZAREK

6 JAJEK

200G SERA ŻÓŁTEGO SERA

GROSZEK

SZCZYPIOREK

3-4 OGÓRKI MAŁOSOLNE LUB KISZONE

BULIONETKA DROBIOWA

ŁYŻKA MAJONEZU

3 ŁYŻKI JOGURTU GRECKIEGO

PIEPRZ

Przepis

PIECZARKI KROIMY I PODSMAŻAMY ,

JAJKA GOTUJEMY ,STUDZIMY I KROIMY W KOSTKĘ,

SER I OGÓRKI RÓWNIEŻ W KOSTKĘ,

ODCEDZAMY I DODAJEMY GROSZEK,

SZCZYPIOREK SIEKAMY DROBNIUTKO

BULIONETKĘ ROZPUSZCZAMY W 2 ŁYŻKACH WODY

DODAJEMY JOGURT ,MAJONEZ I PIEPRZ

MIESZAMY

I GOTOWE....

SMACZNEGO....

Zostań z nami
Pobierz naszą aplikację mobilną