Cebula marynowana w czerwonym winie

Przetwory
09.01.2018 10:13
Cebula marynowana w czerwonym winie

szklanka octu z czerwonego wina – 1 szklanka czerwonego wytrawnego wina – 1/2 szklanki brązowego cukru – 1 łyżka gorczycy – 1 łyżka pieprzu w ziarnach – 1 łyżka płatków chili – 1 łyżeczka soli Przygotowanie: Do garnka dodajcie: ocet, wino, cukier, sól, i pozostałe przyprawy. Doskonały przepis na cebulę marynowaną w occie z czerwonego wina i czerwonym winie. Ilość porcji: 2 słoje 700 ml Składniki: – 4 duże czerwone cebule – Gotujcie aż cukier i sól rozpuszczą się a następnie dodajcie cebulę pokrojoną w krążki.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://nietylkopasta.pl/cebula-marynowana/