Pieczarki faszerowane szpinakiem i papryką

Małgorzata
Przekąski
05.08.2017 8:47
Pieczarki faszerowane szpinakiem i papryką

SKŁADNIKI ok. 8 sztuk dużych pieczarek 10 dag mrożonego szpinaku 20 dag czerwonej papryki 1 cebula 1 jajko 10 dag żółtego sera sól, pieprz olej Zapiekamy w piekarniku w temperaturze 175°C przez 25 minut. Dodajemy rozmrożony szpinak, pokrojoną w kostkę paprykę i pokrojone trzony pieczarek. Na około 10 minut przed końcem posypujemy pozostałym serem żółtym. Przepis na pieczarki faszerowane warzywami - danie proste w przygotowaniu. Takie miseczki z dużych pieczarek można faszerować dowolnymi ulubionymi składnikami.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://przepisy-online.blogspot.com/2017/02/pieczarki-faszerowane.html