Faszerowane papryczki z grillowanym kabanosem i serkiem greckim

Katarzyna
Przekąski
14.08.2015 8:36
Faszerowane papryczki z grillowanym kabanosem i serkiem greckim

Wielki sukces :) Składniki: 4 długie papryczki Toro 250 g serka Gretikos sałatkowego 100 g kabanosa chilli 1 cebula sól i pieprz do smaku łyżeczka masła klarowanego odrobina oliwy Pyszności znajdziecie tutaj Przygotowanie: Papryczki myjemy, przecinamy przy czapeczce i czyścimy. Takie papryczki możecie użyć jako przystawki na ciepło, jednak na zimno świetnie dają sobie radę i zdecydowanie przyciągają uwagę gości. Przygotowałam takie papryczki na urodziny mojego młodszego brata, dzieciaki były zachwycone, a papryczki wygrały z frytkami. Całość delikatnie skraplamy oliwą i pieczemy przez 15 - 20 minut w piekarniku rozgrzanym na 200 C. Smacznego!

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://niezlymlynek.blogspot.com/2015/08/faszerowane-papryczki-z-grillowanym.html