Pomidory faszerowane

Ewelina
Przekąski
18.06.2015 11:32
Pomidory faszerowane

Te ze zdjęcia przygotowałam specjalnie na Sylwestra, ale na co dzień też takie przygotowuję, często zamiast sera feta, który jest dosyć kaloryczny wykorzystuję twarożek lub wędzoną makrelę z jajkiem. Składniki: pomidory koktajlowe, 1op. sera feta, 1 łyżeczka jogurtu greckiego świeży szczypiorek, bazylia, oregano (do wyboru) zioła do sałatek (papryka, czosnek, różowy i czarny pieprz, por, bazylia, natka) Przygotowanie: Pomidory dokładnie myjemy i odcinamy z nich wierzch. Ponieważ od niedzieli jestem w szpitalu przygotowałam wcześniej kilka przepisów, inetes musi się kręcić 😉 tzn. coś musi się dziać na blogu. Pomidory faszerowane fetą będą doskonale smakować z bagietką lub czosnkowym pieczywem. Pomidory faszerowane fetą na co dzień i od święta.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://straga.pl/przekaski-i-przystawki/pomidory-faszerowane-feta/
damsko męskie spojrzenie na kuchnię

damsko męskie spojrzenie na kuchnię

Ewelina