Hummus z dynią piżmową

Dorota
Przekąski
10.11.2019 14:01
Hummus z dynią piżmową

Składniki: hummus z tego przepisu 1/2 szklanki dyni piżmowej pokrojonej w kostkę 1 łyżka pestek granata prażone ziarna słonecznika i pestek dyni z tego przepisu lub zwykłe podprazone na patelni olej z pestek dyni i oliwa z oliwek świeża kolendra lub natka pietruszki Przygotowanie: Kremowa pasta z ciecierzycy z dodatkami Najczęściej hummus podaję jako jedno z dań, które lądują na stole. Ten hummus z dynią piżmową jest pyszny, sezonowy, idealny na leniwe śniadanie. Uwielbiam go podawać z sezonowymi dodatkami, pięknie przyozdabiając, aby stanowił też świetną dekoarację stołu.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://flymetothespoon.com/hummus-z-dynia-pizmowa/