Pasztet z mięsa z rosołu z żurawiną

Przekąski
17.03.2018 10:28
Pasztet z mięsa z rosołu z żurawiną

Pyszny pasztet przygotowany z prostych składników, a dodatkowo szybki i “oszczędny, bo do przygotowania używamy pozostałości z rosołu + kilka nitek długiego makaronu i żurawina 🙂 przy niskim nakładzie czasu i pracy nowe, doskonałe i zdrowe danie gotowe – składniki trzeba tylko zmiksować i zapiec 🙂 Taki pasztet świetnie nadaje się na śniadanie, kolację czy przekąskę na świąteczny/imprezowy stół. Do masy mięsnej można dodać też pozostałe warzywa z rosołu – pietruszkę, seler, cebulę, por czy co tam się w Waszym rosole znajduje.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://kolorowyprzepisownik.pl/2017/01/pasztet-rosoowy-z-zurawina-i-makarone/