czwartek, 2 kwietnia 2015

Koreczki z wędzonego łososia i jajek przepiórczych

Koreczki z jajek przepiórczych, wędzonego łososia z dodatkiem majonezu i koperku, fajne na imprezę albo dodatek do wielkanocnego śniadania :)

koreczkiSKŁADNIKI

18 jajek przepiórczych
100 g wędzonego łososia
w plastrach
majonez
koperek
biały pieprz

koreczki 
PRZYGOTOWANIE

Jajka gotujemy ok. 4 minut na twardo. Studzimy i obieramy.
Łososia kroimy w kilkucentymetrowe paski i składamy w kostkę. 
Na każdą stawiamy jajeczko, które smarujemy odrobiną majonezu i posypujemy koperkiem. Przebijamy wykałaczką. Na koniec oprószamy koreczki świeżo mielonym białym pieprzem.
Smacznego :)

Jeśli szukacie super noży do Waszej kuchni - zapraszam TU - KLIK!


Wielkanoc
przepisy na imprezę

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz