Surówka z rzodkwi i jabłka

Monika
Obiad
15.07.2016 23:08
Surówka z rzodkwi i jabłka

składniki: 600 g białej rzodkwi 4 średnie jabłka ok 3-4 łyżek majonezu Białą rzodkiew obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Warzywko wygląda jak duża biała marchew a w smaku podobne do rzodkiewki, może jest nieco bardziej ostrzejsze w smaku szczególnie te starsze sztuki. Surówka z rzodkwi i jabłka W tym roku w moim warzywniaczku posiałam po raz pierwszy letnią białą rzodkiew. Miałam nieco inny pomysł ale rzodkiew okazała się bardziej ostra niż się spodziewałam i połączyłam ją z jabłkiem.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://moniamieszaigotuje.blogspot.com/2016/07/surowka-z-rzodkwi-i-jabka.html