RYBA W CIEŚCIE SEROWYM

Justyna
Obiad
12.02.2016 9:13
RYBA W CIEŚCIE SEROWYM

Składniki: ok 0,5 kg filetów rybnych (u mnie mintaj) 200 g sera żółtego 2 jajka 2 łyżki mąki pszennej 2 łyżki mąki ziemniaczanej 2 łyżki oleju 3 łyżki mleka sok z cytryny pieprz, sól, ostra papryka Przygotowanie Rozmrożone filety dzielimy na porcje, obsypujemy przyprawami i skrapiamy sokiem z cytryny. Najpierw z jednej strony, i tą stroną kładziemy od razu rybę na patelnię z rozgrzanym olejem. Łyżką nakładamy ciasto na górną stronę ryby (inaczej ciasto może spłynąć z ryby).

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://e-przepisykulinarne.pl/2016/02/ryba-w-ciescie-serowym/