Fasolka szparagowa w pomidorach

Beata
Obiad
03.09.2015 0:13
Fasolka szparagowa w pomidorach

Składniki 1 kg fasolki szparagowej 1 puszka pomidorów 1 łyżka przecieru pomidorowego 400 g kiełbasy (dałam śląską) 2 łyżki masła klarowanego 1 cebula 2 ząbki czosnku 2 łyżki tartego parmezanu chilli w płatkach sól pieprz Fasolkę przygotować do gotowania odcinając końcówki. Pomidory z puszki zmiksować wraz z sokiem na jednolitą masę, dodać przecier pomidorowy i wymieszać. Na koniec dodać czosnek drobno posiekany i kiełbasę pokrojoną w kostkę. Na patelni rozgrzać masło, podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę. Wyłożyć na półmisek i posypać parmezanem fasolka szparagowa w pomidorach

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://smakiuczucie.blogspot.com/2015/09/fasolka-szparagowa-w-pomidorach.html