Łosoś w sosie serowo-koperkowym

Beata
Obiad
27.05.2015 6:28
Łosoś w sosie serowo-koperkowym

Dzisiaj to właśnie z jego udziałem pokażę Wam jak smacznie go podać z sosem serowo-koperkowym Składniki: 4 kawałki łososia 250 ml śmietany 100 g sera żółtego 2 łyżki posiekanego koperku 1 łyżka masła 1 cebula szczypta gałki muszkatołowej sól pieprz olej do smażenia Wykonanie: Z łososia usunąć wszystkie ości, posypać solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać olej i dodać pokrojoną w piórka cebulę, zeszklić ją , a następnie układać na niej kawałki ryby i smażyć na lekko rumiany kolor z dwóch stron. Łososia nie należy smażyć zbyt długo, aby nie był suchy.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://smakiuczucie.blogspot.com/2015/05/osos-w-sosie-serowo-koperkowym.html