Wegański bigos (dieta dr. Dąbrowskiej)

Agata
Obiad
15.01.2018 18:38
Wegański bigos (dieta dr. Dąbrowskiej)

Składniki: 1/2 małej białej kapusty 1000 g kiszonej kapusty 1 duża cebula 1/2 jabłka 3-4 śliwki suszone 1 łyżka koncentratu pomidorowego 3 listki laurowe 5 ziarenek ziela anielskiego 10 ziarenek czarnego pieprzu 4 ziarenka jałowca mielony kminek czerwona papryka sól himalajska lub morska opcjonalnie Wykonanie: Biała kapustę szatkujemy. Tutaj natomiast są informacje odnośnie tego Dziś zapraszam Was na właśnie taki pyszny bigos i lekkostrawny wegański bigos, który jest przygotowany także zgodnie z dietą dr Ewy Dąbrowskiej. Według najnowszej książki w trakcie diety można spożywać śliwki, więc opcjonalnie można wrzucić kilka sztuk. Jabłko obieramy i ścieramy na grubej tarce, śliwki kroimy w paski, dodajemy do kapusty. A co zrobić, żeby mogli go jeść, także weganie i ci co na diecie ? Na blogu znajdziecie też inne przepisy diety dr Dąbrowskiej:40 minut Zapraszam po przepis, a tutaj znajdziecie co można jeść podczas diety.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2018/01/weganski-bigos-dieta-dr-dabrowskiej.html