Tagliatelle z indykiem i szpinakiem

Małgorzata
Makarony
31.03.2017 8:38
Tagliatelle z indykiem i szpinakiem

Ja bardzo - i do tego w wersji odchudzonej :) SKŁADNIKI (na 4 duże porcje - 1 porcja ok. 500 kcal) 400 g makaronu pełnoziarnistego tagliatelle 300 g filetu z piersi indyka 450 g mrożonego szpinaku 400 ml jogurtu naturalnego 3 ząbki czosnku 1 łyżka oliwy z oliwek świeżo mielony pieprz, sól gałka muszkatołowa PRZYGOTOWANIE Smacznego :) 1 duża porcja - 500 kcal - białka - 35 g - tłuszcze - 7 g - węglowodany - 73 g - błonnik - 8,5 g Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku oraz śledzenia na Instagramie piątek, 31 marca 2017 Tagliatelle z indykiem i szpinakiem Mięso kroimy w kostkę, doprawiamy i podsmażamy na złoto na oliwie. Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://mojekuchennerewelacje.blogspot.com/2017/03/tagliatelle-z-indykiem-i-szpinakiem.html