Muszelki w sosie bolońskim

Łukasz
Makarony
25.02.2017 12:48
Muszelki w sosie bolońskim

Bardzo mnie to cieszy, że nawet najwięksi producenci zrozumieli, że w kuchni nie ma miejsca na stosowanie półśrodków. Jeżeli nie mam zbyt wiele czasu na gotowanie, a chcę przygotować coś dobrego, zwykle nie sięgam po gotowe produkty. W czasie, gdy będzie się on gotował, możemy w kilka chwil przygotować sos, na przykład mój ulubiony boloński. Saszetka umożliwia przygotowanie sosu bolognese w kilka chwil, a zaoszczędzony czas możemy wykorzystać na przykład na kulinarne eksperymenty. W opakowaniu, które otrzymałem do wypróbowania, znalazłem tylko te składniki, które sam używam w swojej kuchni. Uważam, że nie ma dania, którego od podstaw nie moglibyśmy przygotować sami.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.food2.pl/2017/02/Muszelki-w-Sosie-Bolonskim.html