Spaghetti z zielonymi szparagami

Aneta
Makarony
04.05.2018 19:04
Spaghetti z zielonymi szparagami

Dzisiaj nie mogę wyobrazić sobie życia bez zielonych szparagów, są pyszne! Spaghetti z zielonymi szparagami i parmezanem / 1 porcja Składniki: 1 porcja makaronu spaghetti kilka łodyżek zielonych szparagów 4 łyżki lub więcej startego grana padano lub parmezanu 2 łyżki oliwy z oliwek sól, pieprz do smaku Przygotowanie: Szparagi myjemy. Sezon na szparagi w pełni, a muszę przyznać, że dopiero w tym roku rozsmakowałam się w nich. Oczywiście, w dodatku wszystkie jego składniki gotujemy razem, w jednym garnku. Przez wiele lat unikałam ich, sądząc, że nie będą w moim guście, a jednak myliłam się. Nie kupujmy gotowego, już startego w woreczkach sera, który jest kiepskiej jakości. Warto naprawdę zainwestować w kawałek sera i na bieżąco wykorzystywać do dań. Czy można przygotować pyszne danie w niecałe 10 minut?

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.mojasmacznakuchnia.com.pl/2018/05/spaghetti-z-zielonymi-szparagami-i.html