Makaron czekoladowy z musem dyniowo-bananowym

Małgorzata
Obiad
24.10.2015 23:10
Makaron czekoladowy z musem dyniowo-bananowym

Składniki 1 opakowanie czekoladowego makaronu 1 banan 200 g dyni bez skórki 30 ml śmietany 30 % 1 łyżeczka cukru waniliowego 6 kostek mlecznej czekolady 2 kostki białej czekolady 1. Dynię kroimy w kostkę i gotujemy na parze. Podajemy go z odrobiną musu, roztopioną mleczną czekoladą i wiórkami z białej kostki. Danie bardzo szybkie, bardzo proste i do tego bardzo smaczne. 2. Pure przekładamy do garnka i podgrzewamy ze śmietanką oraz cukrem waniliowym. Możemy również zastąpić go odrobiną miodu i ekstraktu waniliowego.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://fiolkowakuchniamalgorzaty.wordpress.com/2015/10/22/makaron-czekoladowy-z-musem-dyniowo-bananowym/

Małgorzata