Chlebek bananowy

Aleksandra
Ciasta
20.10.2015 9:29
Chlebek bananowy

Zobaczcie sami co z tego wyszło :)* 3 - 4 banany (najlepiej dojrzałe)* 1/4 szklanki oleju rzepakowego (lub roztopionego masła)* 1/3 szklanki cukru (najlepiej brązowego) lub 1/3 szklanki stewii* 1 jajko* 1 łyżka cukru wanilinowego* 1 łyżeczka sody* 1/3 łyżeczki soli* 1,5 szklanki mąki pszennej1. Razem z Szymkiem stwierdziliśmy, że nie ma potrzeby bardzo rozgniatać bananów, ponieważ większe kawałki w chlebku tylko wzbogacają jego smak. Razem z Szymkiem stwierdziliśmy, że nie ma potrzeby bardzo rozgniatać bananów, ponieważ większe kawałki w chlebku tylko wzbogacają jego smak. W związku z tym, że Szymek zakupił nam piekarnik mogę poszerzyć naszą kuchnię o dania pieczone oraz o różnego rodzaju ciasta i ciasteczka :) Chlebek gotowy i wypróbowany nie tylko przeze mnie i Szymka, ale również przez moich rodziców i siostry. Chlebek gotowy i wypróbowany nie tylko przeze mnie i Szymka, ale również przez moich rodziców i siostry. Uważam, że każdy poradzi sobie z jego wykonaniem. Uważam, że każdy poradzi sobie z jego wykonaniem. Jest to ciekawy pomysł na słodką, ale nieco inną przekąskę. Jest to ciekawy pomysł na słodką, ale nieco inną przekąskę.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://diabetyknastudiach.blogspot.com/2015/10/chlebek-bananowy.html