Meksykańskie panini

przepis
Meksykańskie panini
13Mar
składniki
  • bułka ciabatka
  • pół puszki tuńczyka w sosie własnym
  • kilka zielonych oliwek drobno posiekanych
  • kilka plasterków czerwonej cebuli
  • 2 łyżki startego żółtego sera
  • sól, pieprz
  • sos salsa mexicana Folwark 
Przepis

Czas przygotowania: 10 minut

Czas przyrządzenia: 5 minut

  1. Rozgrzewamy opiekacz.
  2. Bułkę kroimy wzdłuż tworząc głęboką kieszeń.
  3. Do środka dodajemy kolejno tuńczyka doprawionego solą i pieprzem, ser, cebulę, oliwki.
  4. Całość polewamy sosem salsa, ja używam sosu salsa mexicana Folwark.
  5. Zapiekamy ok 5 min.
  6. Smacznego!
następna inspiracja
Zobacz nasze filmy i zasubskrybuj kanał:
SKOMENTUJ
następna inspiracja