pierogi z jabłkiem do pieczeni wołowej

Jolanta
Dania mączne
29.04.2016 10:51
pierogi z jabłkiem do pieczeni wołowej

Obie formy są przepyszne składniki: farsz: 4 jabłka 1 łyżeczka cynamonu.. wykonanie: Jabłka ścieramy na tarce dodajemy cynamon .mieszamy .. pierogi: 2 szklanki mąki 3/4 szklanki ciepłej u mnie gorącej wody 2 łyżki masła przetopionego lub oliwy sól wykonanie: ciasto zagniatamy i wyrabiamy az jest jednolite i jędrne.. 🙂 Można je także podawać z jogurtem z odrobiną cukru i cynamonu.. Oglądając program kuchenne rewolucji z Magdą Gessler .gdzie podawała do wołowiny pierogi z jabłkami i cynamonem. Na krążki nakładamy farsz..

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.ugotujmycos.pl/pierogi-z-jablkami-i-cynamonem/

ugotujmycos.pl

Jolanta